Una nova era de seguretat

copias seguridad para empresas

Oblida’t d’administrar complexos sistemes de còpies de seguretat.
Nosaltres monitorem i gestionem el backup de les teves dades.

Auditories de seguretat

Anàlisi en profunditat del nivell de seguretat dels sistemes per a solucionar els problemes de vulnerabilitat que es detectin

Prevenció de vulnerabilitats

Detectem els problemes en el programari i les febleses en les regles de seguretat

Anàlisi de seguretat

Seguretat i control per a eliminar o reduir la probabilitat d’anomalies i comportaments inusuals.

copias seguridad para empresas

iVector

Còpies de seguretat Gestionades

El Backup com a servei és un model en el qual el client, a causa de els complexos requeriments de coneixement, personal tècnic intern, infraestructura d’emmagatzematge i criticitat de les seves dades, delega en una empresa especialitzada la gestió de les seves còpies de seguretat. Així es despreocupa d’aquesta complicada tasca i assegura per part de professionals l’èxit en cas de desastre informàtic.

iBackService

El Backup com a Servei

Backup Gestionat

Ventatges del iBackService

Les còpies de seguretat gestiones ofereixen un alt valor afegit no sols a empreses amb entorns complexos o de gran grandària que manquen d’orientació tecnològica, i volen comptar amb una solució flexible i escalable de backup, sinó a mitjanes i petites organitzacions que no puguin permetre’s sufragar els costos d’infraestructura i personal necessaris per a disposar d’una solució de còpia de seguretat pròpia i 100% de confiança.

Sense Inversions Inicials en Software

Sense inversions inicials en costosos softwares de còpia de seguretat. En ‘Backup Pagament per Ús‘ amb una reduïda quota ho tens tot inclòs.

Backups en Local i en el Núvol

Realitzem la còpia de seguretat de la teva informació més crítica en els mitjans d’emmagatzematge que desitgis, tant en el local com al núvol.

Còpies Vigilades i Revisades

No sols cal realitzar les còpies de seguretat periòdicament, sinó revisar setmanalment el seu correcte estat i verificació de salut.

El problema de les còpies

Còpia mal feta – tancament d’empresa

Les còpies de seguretat ofereixen un alt valor afegit no sols a empreses amb entorns complexos o de gran grandària que manquen d’orientació tecnològica, i volen comptar amb una solució flexible i escalable de backup, sinó a mitjanes i petites organitzacions que no puguin permetre’s sufragar els costos d’infraestructura i personal necessaris per a disposar d’una solució de còpia de seguretat pròpia i 100% de confiança.

Tot es creu correcte

Fins que arriba el desastre!

Moltes empreses estan totalment convençudes de tenir les seves dades crítiques protegides amb correctes sistemes de còpies de seguretat, i és davant una infecció amb un cryptolocker (o ransomware), trencament de hardware, o robatori físic quan tornen a la dura realitat haver-ho perdut tot… T’imagines quina tragèdia per a la teva empresa?.

Antivirus

McAfee

McAfee LiveSafe brinda protecció antivirus guardonada, entre moltes altres més prestacions, per a protegir els seus equips, dispositius mòbils i fins i tot la seva identitat. Li mantenim protegit perquè pugui centrar-se en el que importa.

Hola!

Pineda de Mar

Lunes-Viernes: 8:00h – 18:00h

Are you ready!

Estem desitjant conèixer-te

Abrir chat